Kattungar

 

CRUS tar inget ansvar för listade uppfödare, det är ditt ansvar att vid kontakt med uppfödare läsa på och kontrollera så att uppfödaren är seriös. Är du osäker på vad du ska hålla koll på? Läs lite tips här. 

Är du registrerad uppfödare av rasen Cornish Rex har du möjlighet att synas på denna sida. Det kostar 100 kr per år att vara listad bland uppfödare på hemsidan. Kontakta oss för mer information. 

Nedan listas uppfödare som har anmält att de har kattungar tillgängliga, alternativt att de har hona dräktig. Samtliga listningar tas bort efter 4 månader om inte uppfödaren aktivt meddelar att det fortfarande finns tillgängliga kattungar alternativt meddelar att samtliga kattungar har hittat ett hem. På så sätt försöker vi att hålla listningen så uppdaterad som möjligt, men CRUS tar inget ansvar för tillgänglighet utifrån listningen. För aktuell information, kontakta respektive uppfödare nedan. Om du inte hittar det du söker nedan kan du kontakta respektive uppfödare för att se vad de har för planer. 

Vi väntar eller har kattungar just nu:

Curls etc.jpg

Ann-Kathrine Berner

Lund, Skånes län

SVERAK

Uppdaterad 2021-07-01

Carina_edited.jpg

Carina Gustafsson

Arboga, Västmanlands län

SVERAK

Uppdaterad 2021-07-01

Spinncity

Kajsa Kristensen

Löddeköpinge, Skånes län

SVERAK

Uppdaterad 2021-07-01